B2B Expert lanseaza portalul online pentru transformarea digitala a companiilor

BUCURESTI - 25 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie

Pe portalul www.b2bexpert.ro, partenerii B2B Expert, resellerii si integratorii de soluții IT, precum si antreprenorii și administratorii IT din companii, găsesc dispozitive mobile și de afișare - telefoane, tablete, monitoare, dar și soluții de business din gama Samsung Knox, care se pot personaliza în funcție de proiect și de nevoile companiilor.

Portofoliu produse B2B Expert

Portofoliu produse B2B Expert

 Printre obiectivele noastre importante pentru 2022 se numără creșterea popularității B2B Expert, creșterea satisfacției clienților și a eficienței operaționale, prin integrarea unor funcționalități B2B într-o platforma simplă și atractivă, ușor de folosit. 

Liviu Stanescu - CEO B2B Expert

B2B Expert Mobile Conection, distribuitor B2B Samsung Electronics din România, a lansat recent portalul www.b2bexpert.ro, un magazin online cu produse originale și soluții de tehnologie care susțin transformarea digitală a afacerilor.

Prin lansarea în mediul online, B2B Expert își propune să vină mai aproape de cei care își doresc să integreze produsele electronice și soluțiile Samsung în proiectele de transformare digitală din companiile lor.

"În ultimii ani am văzut cum transformarea digitală a fost accelerată global, devenind un imperativ pentru orice companie care dorește să reziste pe piață. Chiar dacă sectorul B2B se află mult în urma celui de retail la acest capitol, ne-am dat seama că trebuie să ne aliniem la nevoile și dorințele clienților noștri și să le oferim o experiență digitală conformă cu realitatea în care aceștia trăiesc, înconjurați de 5G, Inteligența Artificială, Machine Learning și Internet of Things. Platforma online ne va ajuta să prezentăm întregul portofoliu de produse și servicii mai ușor și mai multor potențiali parteneri din segmentul corporate." spune Liviu Stănescu, CEO B2B Expert.

Pe portalul www.b2bexpert.ro, partenerii B2B Expert, resellerii si integratorii de soluții IT, precum si antreprenorii și administratorii IT din companii, găsesc dispozitive mobile și de afișare - telefoane, tablete, monitoare, dar și soluții de business din gama Samsung Knox, care se pot personaliza în funcție de proiect și de nevoile companiilor.

Samsung Knox Suite este o soluție completă care susține mobilitatea companiei și care ajută la gestionarea și securizarea dispozitivelor mobile, de la distanță. Aceasta include platformele Knox Configure, Knox Platform for Enterprise, Knox Mobile Enrolment, Knox Manage și Knox E-FOTA. Prin Samsung Knox Suite, administratorul IT implementează, securizează și administrează de la distanță dispozitivele mobile din companie, aplicațiile companiei și diferite soluții de marketing online. Astfel, oriunde se află și oricând, administratorul IT poate corecta erori în funcționare, poate bloca sau debloca dispozitive, poate actualiza instantaneu aplicații și versiunea sistemului de operare, pe toate dispozitivele companiei.

La fel de performanțe ca dispozitivele mobile obișnuite, telefoanele și tabletele din gama Samsung Enterprise Edition au fost create pentru a susține companiile cu tehnologie, securitate și control al afacerii. Acestea sunt pre-echipate cu soluția Samsung Knox Suite, sunt rezistente la apă, praf și șocuri, au o baterie puternică interschimbabilă și un ecran a cărui sensibilitate poate fi modificată, pentru a putea fi utilizate cu mănuși de lucru. Cu ajutorul terminalelor rigidizate, cei care lucrează în condiții dificile, în fabrici, pe santiere, în condiții meteo nefavorabile, pot folosi telefonul fără grija că îl vor deteriora. Nivelul de securitate al acestor dispozitive mobile este ridicat, ele fiind pregătite să protejeze cele mai importante informații și date de afaceri, din momenul în care sunt pornite.

În funcție de domeniul afacerii, resellerii, integratorii de soluții, antreprenorii și administratorii IT din companii pot alege între mai multe tipuri de dispozitive de afișare, precum monitoare plate sau curbate, late, smart, HD, de gaming sau business. Spre exemplu, monitoarele late cresc performanța echipei; acestea nu estompează imaginea din unghiuri laterale și protejează sănătatea celor care le utilizează. Monitoarele High Resolution sunt potrivite pentru companii care oferă servicii foto-video sau agenții de publicitate, care oferă servicii de grafică. Pentru stilul de viață care îmbină munca și relaxarea sau pentru cei care activează în industria jocurilor online, B2B Expert propune monitoarele Samsung Smart și Samsung Odissey, monitoare performanțe, premiate pentru inovație.

Între beneficiile utilizării platformei online www.b2bexpert.ro se numără suportul oferit resellerilor si integratorilor în conturarea proiectelor IT pe care aceștia le realizează, precum si obținerea rapidă de informații și oferte personalizate pentru soluții de transformare digitală, adaptate nevoilor companiilor. Cu tehnologia performantă oferită de Samsung și suportul profesioniștilor din echipa B2B Expert, companiile vor putea realiza transformarea digitală a afacerii.

"Printre obiectivele noastre importante pentru 2022 se numără creșterea popularității B2B Expert, creșterea satisfacției clienților și a eficienței operaționale, prin integrarea unor funcționalități B2B într-o platforma simplă și atractivă, ușor de folosit." declară Liviu Stănescu, CEO B2B Expert.

B2B Expert are o experiență de peste 20 ani în domeniul comerțului cu produse electronice și al serviciilor de tehnologie. În 2020, compania a avut o cifră de afaceri de peste 34 de milioane de euro și proiecte de transformare digitală în domeniile: educație, mediu, guvernamental, medical, industrial, IT, comerț etc

Pentru soluții personalizate pe proiecte corporate de transformare digitală, cei interesați pot vizita www.b2bexpert.ro, unde pot cere oferte online sau pot contacta reprezentanții B2B Expert la telefon 0751 77 99 88.

Despre B2B Expert

B2B EXPERT MOBILE CONECTION SRL este distribuitor business-to-business de produse Samsung Electronics în România și aduce soluții clare, personalizate pentru orice proiect de business din domeniul tehnologiei, de la start-up la corporate. Înființată în 2008, la București, compania activează în domeniul comerțului de echipamente și componente electronice și de telecomunicații. Prin accesul la cele mai noi tehnologii și modele de produse oferite de Samsung Electronics, dar și prin profesionalismul experților săi, compania adaugă valoare ofertelor sale și respectă cele mai înalte standarde de business. B2B Expert recomandă clienților săi doar produse premium, originale și implementează soluții prietenoase cu mediul înconjurător, care aduc valoare partenerilor de afaceri și comunității.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/b2b-expert/b2b-expert-lanseaza-portalul-online-pentru-transformarea-digitala-a-companiilor