B2B

Definitie B2B

Abreviereengleza - Business to BusinessSegment al comertului electronic care acopera afacerile intre intreprinderi.B2B poate avea loc:a. intre un cumparator si un vanzatorb. intre mai multi cumparatori si un vanzator (spre exemplu licitatia de vanzare pe internet)c. intre un cumparator si mai multi vanzatori (licitatia de cumparare pe internet)d. intre mai multi cumparatori si mai multi vanzatori (spre exemplu cazul bursei comerciale pe internet).Vezi si B2A, B2C.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru B2B? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul B2B.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la B2B. Definitiile termenilor despre B2B cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la B2B, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la B2B.