Tunisia si Egiptul sunt mai aproape

BUCURESTI - 27 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Turism

Tunisia si Egiptul sunt mai aproape cu ofertele super avantajoase puse la dispozitie de Babel Tour in ianuarie si februarie 2007: 169 Euro / 8 zile / persoana.

Taram al contrastelor, amestec de civilizatii, Tunisia este destinatia perfecta pentru cei care doresc sa faca plaja, chiar si iarna.

Desi este una dintre cele mai mici tari din nordul Africii, veti gasi aici multe locuri captivante: Cartagina, rivala de odinioara a Romei, pastreaza si astazi vestigii de o inestimabila valoare (porturile, canalul, cartierul Hannibal, termele, apeductul, teatrul si templele perioadei romane), templele din Dougga, portul Utica sau constructiile din Sbeitla, orasul roman Bulla Regia si Colosseumul El Jem, muzeul Bardo din apropiere de Tunisia, ce gazduieste cea mai impresionanta colectie de mozaicuri romane din lume, sunt doar cateva exemple pentru care ar trebui sa includeti TUNISIA in planurile dumneavoastra de vacanta.
Cei care vor face rezervari pana la 31 noiembrie 2007, vor beneficia de un discount special de 10%.

Un adevarat muzeu in aer liber, Egiptul, taramul Faraonilor, Piramidelor si al Sfinxului, va va cuceri inca de la inceput. Cu mii de kilometri de oaze si desert, imprejmuit de apele Mediteranei, ale Marii Rosii si Nilului, Egiptul ofera toate posibilitatile pentru petrecerea unui sejur cu adevarat exotic si palpitant.
'Nu exista o alta tara, care sa ascunda atatea minuni' - scria Herodot cu 2400 de ani in urma. Oricine viziteaza Egiptul gaseste întotdeauna ceva care sa-l atraga. Marea Rosie ofera experiente inedite celor indragostiti de scufundari si de sporturi nautice, iar pasionatii de arheologie pot pleca in descoperirea misterelor unei civilizatii vechi de 5000 de ani.

Aveti ocazia de a vizita vestitele piramide de la Gizeh si Sfinxul, renumitul bazar Khan el Khalili, comorile lui Tutanhamon din Muzeul Egiptean, templele minunate de la Luxor si Karnak, mormintele regale din Theba, muzeul de la Memphis, piramidele din Sahara sau vestigiile romane din Alexandria. Cei atrasi de imagini contemporane vor fi impresionati cu siguranta de forfota metropolitana, de bazarele si de viata de noapte din Cairo.

Despre BABEL COMMUNICATIONS

Pentru a beneficia de informatii complete cu privire la aceste oferte, precum si la alte destinatii propuse de echipa Babel Tour, va invitam sa parcurgeti oferta agentiei prezentata pe site, sau sa luati legatura cu noi folosind datele de contact puse la dispozitie.
Izabela Nicolae - Telefon / Fax: +40-21-230.29.46;
office@babeltour.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babel-communications/tunisia-si-egiptul-sunt-mai-aproape