VEKA Romania a ales agentia Springer & Jacoby

BUCURESTI - 13 aprilie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti, 12 aprilie 2010. VEKA Romania, lider mondial pe segmentul sistemelor din tamplarie PVC pentru usi si ferestre, exclusiv clasa A, a ales agentia Springer&Jacoby Romania pentru comunicarea companiei in 2010. Agentia va coordona strategia de comunicare atat la nivel de branduri, cat si la nivel corporate.Springer&Jacoby Romania a castigat contul in urma unui pitch desfasurat la inceputul acestui an. Principalele servicii oferite de agentie vor include servicii de strategie si consultanta, creatie la nivel corporativ si de marketing, proiecte de PR si BTL. Primele proiecte au demarat deja prin dezvoltarea planului de comunicare pe 2010 si implementarea unei prime campanii corporate, declinata in presa scrisa, online si TV.

Bucureşti, 12 aprilie 2010. VEKA România, lider mondial pe segmentul sistemelor din tâmplărie PVC pentru uşi şi ferestre, exclusiv clasa A, a ales agenţia Springer&Jacoby România pentru comunicarea companiei în 2010. Agenţia va coordona strategia de comunicare atât la nivel de branduri, cât şi la nivel corporate.

Springer&Jacoby România a câştigat contul în urma unui pitch desfăşurat la începutul acestui an. Principalele servicii oferite de agenţie vor include servicii de strategie şi consultanţă, creaţie la nivel corporativ şi de marketing, proiecte de PR şi BTL. Primele proiecte au demarat deja prin dezvoltarea planului de comunicare pe 2010 şi implementarea unei prime campanii corporate, declinată în presa scrisă, online şi TV.

„La sfârşitul anului trecut ne-am propus o reîmprospătare a liniei de comunicare VEKA în România. Prin urmare ne-am orientat şi am căutat un partener alături de care să identificăm oportunităţi si alături de care să fructificăm avantajele calitative superioare oferite de brandul nostru. Am căutat un partener care să pună în valoare specificul companiei şi să-i îmbogăţească imaginea. Springer&Jacoby România a înţeles abordarea noastră şi direcţia în care comunicăm venind cu propuneri potrivite” a declarat Alexandru Oancea, Marketing & PR Manager, VEKA România.

“Suntem încântaţi de deschiderea pe care echipa de management VEKA a avut-o faţă de propunerile noastre. Imediat după semnarea contractului am transpus în practică o parte din proiectele prezentate în pitch. Ne bucurăm că am reuşim să convingem şi că avem ocazia de a dezvolta acest parteneriat”, a declarat Raluca Simu, Managing Partner Springer&Jacoby România.

Principala provocare a agenţiei va fi să sprijine eforturile VEKA de educare a consumatorului final privind importanţa clasei A şi a alegerii unui profil de calitate superioară pentru ferestrele tip termopan.

Despre BABEL COMMUNICATIONS

Despre VEKA
Compania VEKA este fondată în anul 1969 prin preluarea producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea 8 angajaţi. Prin continua dezvoltare de-a lungul anilor, compania ajunge astăzi să numere peste 1.100 de angajaţi la sediul central din Sendenhorst, care se întinde pe o suprafaţă de 240.000 mp, iar în lumea întreaga 26 de filiale însumând un număr de peste 3500 de angajaţi.
VEKA ROMANIA SRL, înfiinţată în anul 2000, este deţinută în totalitate de către VEKA AG Germania şi are peste 30 de angajaţi în acest moment, derulând relaţii de afaceri cu peste 180 de parteneri la nivelul întregii pieţe româneşti. Sistemele de uşi şi ferestre VEKA, exclusiv clasa A (conform normativelor europene aplicabile şi în România), oferă clienţilor profile individualizate de categorie premium, care satisfac cele mai pretenţioase gusturi, precum şi profile cu design specific. Aceste sisteme oferă soluţia ideală atât din punctul de vedere al izolarii termice, al funcţionalităţii, stabilităţii şi uşurinţei întreţinerii, cât şi în ceea ce priveşte durabilitatea şi protecţia mediului înconjurător.
Fie că este vorba de ferestre, uşi, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA oferă orice tip de soluţie.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm accesaţi: www.veka.ro.

Despre Springer&Jacoby România
Agenţia oferă soluţii creative de marketing prin servicii de advertising, PR, planificare strategică, media, comunicare interactivă, online şi offline, BTL, comunicare digitală. Springer&Jacoby deţine o reţea regională de 13 agenţii partenere: Amsterdam, Boston, Bucureşti, Budapesta, Hamburg, Istanbul, Londra, Madrid, Milano, Paris, Viena, Zurich, iar prin colaborarea cu agenţia americană Garrad, şi-a extins aria de activitate în Rusia. Printre clienţii agenţiei din România se numără: Henkel România (brandurile de adezivi: CERESIT, MOMENT, THOMSIT, LOCTITE) , BASF (Divizia de Protectia Plantelor), ASEBUSS.

Ioana Saulea
PR Senior Consultant
Springer & Jacoby

5 Gheorghe Demetriade Cpt. Av. St., Bucharest 1
Phone: +4021 231 88 70 /71 /72
Fax: +4021 230 11 23
GSM: +4 0730 013 960

ioana.saulea@s-j.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babel-communications/veka-romania-a-ales-agentia-springer-jacoby