VEKA te învaţă cum să-ţi alegi corect ferestrele termoizolante

BUCURESTI - 30 august 2010

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Pentru cei care ştiu că achiziţionarea ferestrelor tip termopan este o investiţie nu doar pentru o zi, ci pentru o viaţă întreagă, pentru cei care aleg să fie bine informaţi atunci când îşi schimbă ferestrele sau caută unele noi, pentru cei care aleg nu doar după primul impuls sau pe baza preţului, VEKA lansează site-ul www.fereastraveka.ro.

www.fereastraveka.ro este primul site din categorie care se adresează consumatorilor dornici să se informeze asupra criteriilor esenţiale pe baza cărora pot face o alegere corectă atunci când investesc în ferestre termoizolante. Site-ul prezintă informaţii generale, dar şi date tehnice, susţinute de scurte filme care pun în lumină cei mai importanţi diferenţiatori de care să ţii cont în alegerea unei fereastre. În mai puţin de câteva minute afli toate informaţiile de care ai nevoie pentru a şti ce să ceri vânzătorului de PVC şi ce să pretinzi montatorilor.

Meniul site-ului www.fereastraveka.ro abordează 6 capitole: “Cum ne alegem fereastra”, o secţiune video dedicată paşilor necesari în alegerea tâmplăriei, “Fereastra ta VEKA” unde poţi posta poze cu ferestrele tale cele noi, “Reglementări în domeniu”, noutăţi, informaţii de interes general, gama de “Produse VEKA”, reprezentanţe şi showroom-uri ale partenerilor “VEKA în oraşul tău”, precum şi câteva date pe scurt “Despre VEKA”, lider mondial al profilelor din PVC de clasa A.

Accesarea informaţiilor se face rapid şi uşor. Utilizatorii sunt scutiţi încă de la început de efortul de a accesa pagini după pagini în căutarea datelor. De la primul click poţi afla despre “Tipurile de tâmplărie” folosite pentru ferestre, precum şi criterii esenţiale ale unei ferestre de calitate - “Durabilitatea”, “Coeficientul de izolare termică”, “Manevrabilitatea şi securitatea”. În plus, www.fereastraveka.ro aduce şi o serie de informaţii care privesc “Dotările suplimentare” ale unei ferestre ori “Servicii sau garanţii”. Totul e prezentat şi exemplificat uşor, concis şi chiar amuzant, prin filmuleţe scurte, expresive şi sugestive.Despre BABEL COMMUNICATIONS

Despre VEKA

Compania VEKA a fost fondată în anul 1969 prin preluarea producătorului german Vekaplast, care la acea dată avea 8 angajaţi. Prin continua dezvoltare de-a lungul anilor, compania ajunge astăzi să numere peste 1.100 de angajaţi la sediul central din Sendenhorst, care se întinde pe o suprafaţă de 240.000 mp, iar în lumea întreaga 26 de filiale însumând un număr de peste 3500 de angajaţi.

VEKA ROMANIA SRL, înfiinţată în anul 2000, este deţinută în totalitate de către VEKA AG Germania şi are peste 30 de angajaţi în acest moment, derulând relaţii de afaceri cu peste 180 de parteneri la nivelul întregii pieţe româneşti. Sistemele de uşi şi ferestre VEKA, exclusiv clasa A (conform normativelor europene aplicabile şi în România), oferă clienţilor profile individualizate de categorie premium, care satisfac cele mai pretenţioase gusturi, precum şi profile cu design specific. Aceste sisteme oferă soluţia ideală atât din punctul de vedere al izolarii termice, al funcţionalităţii, stabilităţii şi uşurinţei întreţinerii, cât şi în ceea ce priveşte durabilitatea şi protecţia mediului înconjurător.
Fie că este vorba de ferestre, uşi, obloane sau rulouri, pentru o clădire nouă sau pentru o renovare, VEKA oferă orice tip de soluţie.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm accesaţi: www.veka.ro şi www.fereastraveka.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babel-communications/veka-te-invata-cum-sa-ti-alegi-corect-ferestrele-termoizolante