Cizmele de protectie din PVC și din cauciuc produse în Romania de Babol Exim SRL

BUCURESTI - 2 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

În diverse domenii de activitate, în care există pericolul de accidentare, este necesar să se folosească încălțăminte de protecție, cum ar fi cizmele speciale fabricate din PVC, cauciuc sau din polimeri cu caracteristici specifice.
Babol.ro este site-ul celui mai mare și important producător de încalțăminte.

Cizme din PVC

Astăzi vorbim despre Babol Exim SRL, unul dintre cei mai mari producători de cizme PVC din România . Totul a început pe la jumătatea anilor ’90, când doi antreprenori români au dezvoltat această afacere, cu principalul obiect de activitate: comerțul cu încălțăminte din PVC și cauciuc. Cererea a fost mare și pasul către a produce în regim propriu aceste modele, a fost unul firesc.

În funcție de utilizarea lor, cizmele se împart în mai multe categorii:

- Protecție apă - noroi. Această categorie cuprinde cele mai multe modele: pentru bărbați, damă sau pentru copii. Ele sunt impermeabile și oferă o siguranță sporită împotriva alunecării pe noroi. Au o talpă realizată dintr-un material care, împreuna cu o formă specială a tălpii împiedica alunecarea pe suprafețele alunecoase de la locul de munca (agricultură, sanțiere de construcții, domeniul forestier). Protecția picioarelor la locul de muncă este un lucru esențial atât pentru barbați cât și pentru femei și poate face diferența între o rănire banală și un accident care te afectează pe termen lung sau chiar permanent. Sănătatea în munca este unul dintre cele mai importante aspecte, iar îmbrăcămintea de protecția muncii împreună cu încălțămintea de protectie si toate celelalte accesorii menite sa protejeze sunt cruciale.

- Electroizolante. Pentru cei care lucrează în medii în care muncitorii se pot electrocuta, încălțămintea de protecție adecvată o reprezinta cizmele electroizolante, care pot fi de joasa tensiune sau de înaltă tensiune. În anumite medii, se poate acumula electricitate statică, iar pentru asta e nevoie de încălțăminte care nu conduce curentul electric, cum e cea din cauciuc sau alte materiale electroizolante.

- Albe pentru industria alimentară, care sunt realizate prin procedeul de injecție din PVC special, oferind o buna protectie . Cizmele sunt rezistente la produse petroliere si grasimi de origine animală, respectând standardele în vigoare. Măsuri disponibile 36-45. Detalii pe site.

- Pescărești – cizmele sunt fabricate special pentru pescuit sau pentru protecție în mediile cu apă și lichide. Ele oferă o protecție sporită până la șold sau până în zona abdominală (modelul cu pieptar). Cizmele de pescar sunt realizate prin procedeul de injectie din PVC. Nu conțin PVC reciclat și nu sunt utilizați plastifianți sau alte substanțe interzise sau restricționate la utilizare. Au suport din tricot din fire acrilice sau bumbac. În partea superioară se adaugă un cloș sau un combinezon prin sudura cu înaltă frecvență. înălțime 140-160 cm. Livrare rapidă din stoc sau se pot face la comandă în funcție de necesarul dvs!

Despre BABOL EXIM SRL

Producător și distribuitor român de încălțăminte: cizme, papuci, saboți, pantofi sport - Babol EXIM Srl
Cu o vechime de peste 20 ani, societatea Babol.ro și-a dezvoltat departamentul de producție încălțăminte (cizme PVC, saboți, papuci, gumari, ghete cu blană), ajungând azi să fie unul dintre cei mai mari producători români din această categorie de produse.
Din anul 1997 până în prezent s-a investit constant în calitatea produselor, achiziționând utilaje de ultimă generație din Italia, urmând ca in anul 2003 să aducă în Romania primele utilaje Ottogalli (cea mai prestigioasă companie producătoare de mașini de injecție).
Pe lângă articolele produse în București, România, Babol.ro importă sute de modele anul de modele de încălțăminte din Turcia , de la brandul Gezer – cel mai mare producător turc, și din China. Toate aceste modele se află, începând cu anul 2005, în cele mai mari rețelele de hypermarketuri: Cora și Carrefour. Iar din anul 2011, s-a alăturat și Kaufland în rețeau de distribuție.
În anul 2007, continuând procesul de dezvoltare, compania a început și producția de încălțăminte din spumă EVA, achizitionând utilaje performante din China. Principalele produse sunt: papucii de plajă, saboții și ghetele de iarnă îmblănite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babol-exim-srl/cizmele-de-protectie-din-pvc-si-din-cauciuc-produse-in-romania-de-babol-exim-srl