BabyFest 20-23 noiembrie 2014 - Targ de produse si servicii pentru parinti si copii in Iasi

Iasi - 15 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Compania Eventex va organiza in perioada 20-21-22-23 noiembrie 2014, in Palas Mall Iasi , prima editie a Festivalului BabyFest .

BabyFest 2014 este un evenimet asteptat, dorit, necesar, perfect pentru copii si parinti care va reuni sub acelasi acoperis produse, servicii de top si nu in ultimul rand, informatii foarte utile pentru copii, actuali si viitori parinti.

BabyFest 2014 Iasi

BabyFest 2014 Iasi

 BabyFest va fi un eveniment regional care va oferi locuitorilor din zona Moldovei oportunitatea de a accesa cele mai bune oferte, cele mai performante servicii si cel mai distractiv mod de a-si petrece timpul liber alaturi de copii lor.  

Razvan Moisoiu

BabyFest va fi o sarbatoare a copilului, plina de evenimente de entertainment pentru copii si parinti,  prezentari de servicii si o ocazie perfecta pentru a achizitiona cele mai moderne si accesibile produse de puericultura precum imbracaminte si incaltaminte, accesorii camera copii, carucioare, jucarii si gadget-uri, mobilier copii, produse alimentatie bio, produse de baie si igiena corporala, servicii medicale.

Festivalul va fi structurat pe 4 directii de interes:

BabyFest | Expo – Zona in care companii din industria de profil vor expune si comercializa imbracaminte, incaltaminte, jucarii, produse de puericultura mare (carucioare copii, scaune masina, landouri/scoici, mobilier camera copii, patuturi, mese infasat, etc.) si mica (produse pentru baie si igiena corporala, articole pentru sanatatea si cresterea copilului, alimentatie si nutritie, articole hranire etc), produse de ingrijire si vestimentatie gravide, accesorii si bijuterii pentru copii, societati de asigurari si servicii bancare de economisire

 

BabyFest | Edu – Companii ce au ca specific componenta educationala vor promova si comercializa servicii si materiale educationale. Vor fi prezente: scoli si gradinite private, servicii after school, agentii de baby-sitting, ateliere de creatie, scoli de dans, edituri si librarii, asociatii non-profit.

 

BabyFest | Medical – Furnizori de produse si servicii ce activeaza in industria medicala (servicii maternitate, obstetrica si ginecologie, pediatrie, companii celule stem, stomatologie copii, oftalmologie, psihologia copilului si a familiei) vor expune si prezenta servicii specifice. Vor fi prezente de asemenea companii precum producatori/ distrubuitori de medicamente si suplimente nutritive.

 

BabyFest | Entertainment – Cu sustinere KidsLand Club vor fi desfasurate activitati de entertainment  precum:  teatru de papusi, concurs pentru bebelusi – baby crawling, concursuri interactive de creatie pentru copii, face painting, entertaineri  (mascote, personaje desene animate etc.), tombole cu premii in produse pentru clientii festivalului, discoteca pentru copii, concursuri de fundraising pentru ONG-uri. Va fi amenajata de asemenea o zona de cofetarie.

 

BabyFest va fi un eveniment regional care va oferi locuitorilor din zona Moldovei oportunitatea de a accesa cele mai bune oferte, cele mai performante servicii si cel mai distractiv mod de a-si petrece timpul liber alaturi de copii lor. 

 

Pentru detalii suplimentare:

www.babyfest.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BabyFestExpo

Despre BabyFest

Eventex Iasi - Organizator de evenimente, targuri si expozitii

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babyfest/babyfest-20-23-noiembrie-2014-targ-de-produse-si-servicii-pentru-parinti-si-copii-in-iasi