Babylon Consult traduce Romanian Business Leaders Summit 2016

BUCURESTI - 3 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Industrie

Pe parcursul celor doua zile ale Romanian Business Leaders Summit, traducatorii Babylon Consult vor asigura interpretarea simultana in si din limba engleza pentru cei mai puternici antreprenori din tara, lideri din companii mari, reprezentanti ai Guvernului si ai societatii civile.

poza

poza

 interpretarea simultana pentru cei mai puternici antreprenori din tara, lideri din companii mari, reprezentanti ai Guvernului si ai societatii civile 

Babylon Consult

Teme abordate:

• Care sunt cele mai importante subiecte pe agenda antreprenorilor in 2016 și cum putem lucra mai bine cu noul Guvern pentru a imbunatati mediul de afaceri?

• Care sunt costurile și impactul real ale excesului de reglementare și ale birocratiei și ce putem face concret in acest sens?

• Ce este nevoie sa facem pentru a crește o generatie noua de afaceri inovative?

• Cum putem conecta capitalul și antreprenorii mici? Cum abordam provocarea de a dezvolta antreprenoriatul prin constructia de lanturi de valoare locale?

• Care este impactul real al saraciei de talente si al deficitului de forta de munca? Care este rolul educatiei, in acest context?

• Care este impactul intalnirii a trei generatii (X, Y și Z), pentru prima data, in mediul de business?

• Ce este nevoie sa facem pentru ca Romania sa fie unul dintre cele mai bune medii pentru antreprenoriat din Europa?

Despre Babylon Consult

Babylon Consult – Traduceri si interpretariat va pune la dispoziţie experienta de peste 20 ani in domeniul traducerilor scrise si a interpretariatului lingvistic.

- traducere de text din orice domeniu si in orice format digital (legalizare si apostilare);
- interpretare simultana (la casca), interpretare consecutiva, interpretare tip whispering/chouchotage (la ureche), pentru conferinte, intalniri, delegatii (inclusiv insotire);
- echipament tehnic pentru interpretariat;
- subtitrare;

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babylon-consult/babylon-consult-traduce-romanian-business-leaders-summit-2016