Babylon Consult va traduce pentru Camera Deputatilor in 2015

BUCURESTI - 10 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate, Tehnologie

Babylon Consult va asigura servicii de traducere scrisa si interpretariat de conferinta pentru Camera Deputatilor in peste 30 de limbi straine pe tot parcursul anului 2015.

Babylon Consult - Traduceri si interpretariat va pune la dispozitie experienta de peste 20 ani in domeniul traducerilor scrise si a interpretariatului lingvistic de conferinta.

- traducere de text din orice domeniu si in orice format digital (legalizare si apostilare);

- interpretare simultana (la casca), interpretare consecutiva, interpretare tip whispering/chouchotage (la ureche), pentru conferinte , intalniri, delegatii (inclusiv insotire);

- echipament tehnic pentru conferinte;

- subtitrare ;

Despre Babylon Consult

Departamentul de traduceri si interpretariat al Babylon Consult este format dintr-o echipa de profesionisti, experti lingvisti internationali, structurati pe domenii specifice de activitate, printre care: tehnic, economic, informatic, juridic, lingvistic, medical, politic, umanist.

Acest lucru ne permite sa prelucram un numar mare de pagini, intr-un termen scurt si sa oferim servicii de interpretariat la un nivel ridicat. Companiile cu care lucram sunt printre cele mai cunoscute brand-uri nationale cat si internationale. Chiar si dupa 20 de ani, atentia acordata fiecarui client in parte, exactitatea traducerilor si punctualitatea livrarii lor ne-au ajutat sa ramanem in topul companiilor de traduceri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babylon-consult/babylon-consult-va-traduce-pentru-camera-deputatilor-in-2015