Cursuri gratuite de limba romana pentru migranti

BUCURESTI - 6 octombrie 2015

Comunicat tip General in Social

Asociatia Open Knowledge cu sprijinul Babylon Consult ofera cursuri gratuite de limba romana pentru migranti. Cursurile se vor desfasura la sediu Asociatiei din Bucuresti, strada Lipscani nr. 47.

Asociatia Open Knowledge a fost infiintata  pentru a disemina in mod activ informatii despre comunitate locuitorilor Bucurestiului, dar si catre vizitatorii acestuia, prin intermediul platformelor online ajutaunong.com, centrulvechi.com si offline prin Centre de Informare Turistica si Voluntariat (CITV).

Despre Babylon Consult

Prin platforma centrulvechi.com promovam cultura orasului, definita in sens larg, prin organizarea, promovarea si sprijinirea initiativelor artistice si culturale independente in spatiul public.

Pe platforma ajutaunong.com promovam spiritul civic de implicare in rezolvarea nevoilor declarate de ong-uri si organizatii non-profit. Ajutam si creeam o legatura intre voluntari, ong-uri si companii pentru a sustine activitatile si actiunile necesare dezvoltarii de programe si proiecte utile societatii.

info@openknowledge.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babylon-consult/cursuri-gratuite-de-limba-romana-pentru-migranti