In luna septembrie Babylon Consult premiaza colaboratorii cu un ghiozdan plin cu rechizite

BUCURESTI - 1 septembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Babylon Consult traduceri si interpretariat organizeaza pe data de 1 septembrie tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor lunii august. In fiecare luna premiem prin tragere la sorti unul din interpretii/traducatorii cu care am colaborat precum si unul din clientii care au apelat la serviciile noastre de traducere sau interpretariat in luna respectiva.
Ne apropiem cu pasi repezi de inceputul unui nou an scolar de aceea in luna septembrie am decis sa oferim colaboratorilor nostri un ghiozdan plin cu rechizite. Este felul nostru de a le multumi pentru increderea pe care ne-au acordat-o si de a le fi aproape intr-un moment pe care il traim sau de care ne amintim intotdeauna cu placere: inceputul scolii.

In luna septembrie Babylon Consult premiaza colaboratorii cu un ghiozdan plin cu rechizite

Babylon Consult asigura urmatoarele servicii:
- traduceri legalizate sau simple
- traduceri online
- interpretariat: interpretare simultana (la casca), interpretare consecutive, interpretare tip whispering/chouchotage (la ureche) pentru conferinte, intalniri, delegatii (inclusiv insotire),
- echipament tehnic pentru interpretariat.

Gama lingvistica acopera 29 de limbi straine, inclusiv combinatii dintre acestea:
- limbi de larga circulatie: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa;
- alte limbi straine: albaneza, araba, bulgara, ceha, chineza, croata, daneza, ebraica, finlandeza, greaca, japoneza, latina, maghiara, norvegiana, olandeza, polona, portugheza, sarba, slovaca, suedeza, turca, ucrainiana, vietnameza.

Departamentul 'Traduceri si Interpretariat' a fost infiintat in decembrie 1994. De-a lungul celor 16 ani de activitate am dobandit experienta in domeniile economic, informatic, juridic, lingvistic, medical, politic, tehnic, publicitate.

Despre Babylon Consult

Printre cei ce au apelat la serviciile Babylon Consult se numara: Administratia Prezidentiala, AmCham, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile - APIA, BDR Associates, Centrul Roman de Comert Exterior, Electrolux, E.ON Gaz Romania S.A.,General Motors, Genco, Lockheed Martin Global Inc. Delaware SUA, Maersk Romania, Marriott Grand Hotel Bucharest, Ministerul Afacerilor Externe, Petrom S.A., Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor si Senat, Porsche, Samsung, Senatul Romaniei, Comisia Europeana, Curtea Europeana de Conturi, Summit-ul NATO de la Bucuresti Secretariatul General al Uniunii Europene, Comitetul Economic si Social European precum si Comitetul Regiunilor.

Va invitam sa va convingeti si dumneavoastra de avantajele colaborarii cu noi. Garantam calitatea serviciilor noastre, satisfactia clientilor si a partenerilor nostri oferind un triplu avantaj: traduceri de calitate, efectuate cu rapiditate, la preturi extrem de avantajoase.

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii,


Ana-Maria Mardan
Coordonator Marketing si Comunicare

office@babylonconsult.ro