Va multumim pentru un an minunat impreuna!

BUCURESTI - 8 ianuarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Energie

Dupa un an cu experiente extraordinare, proiecte dificile de mare anvergura finalizate cu succes, zeci de clienti satisfacuti, 45 de clienti noi adaugati portofoliului nostru si 2 noi membri alaturati familiei Babylon Consult, dorim sa multumim clientilor, colaboratorilor si prietenilor Babylon Consult pentru increderea acordata. Increderea acordata constituie o garantie si totodata o confirmare a calitatii muncii noastre. Incredere dobandita prin dedicare si profesionalism.
Pe parcursul anului 2014 am tradus documentatii tehnice si caiete de sarcini pentru licitatii importante din cele mai variate domenii, de la domeniul aeronautic, militar, infrastructura pana la articole despre nutritie si grooming pentru fiinte "pufoase si dragalase" din sfera necuvantatoarelor.

In 2014 am finalizat unul dintre cele mai mari proiecte de localizare software din portofoliul Babylon. Am oferit sfaturi pertinente si suport din faza de proiect, pana la lansare si mai departe, ori de cate ori a fost necesar. Conform unui studiu realizat de Common Sense Advisory, 72.1% dintre consumatori isi petrec majoritatea timpului pe website-uri, aplicatii web in limba lor, iar 56.2% dintre consumatori sustin ca posibilitatea de a afla informatii in limba lor nativa este mai importanta decat pretul. Localizarea unui website iti poate genera castiguri uriase.

Va multumim pentru un an minunat impreuna!

Folosirea serviciilor de localizare poate fi decisiva in cucerirea unei noi piete si in mentinerea caracteristicilor brand-ului.

Daca cineva  ar avea curiozitatea sa vada toata munca noastra de pana acum, ar insemna sa parcurga mii de pagini traduse si sa participe alaturi de noi la sute de ore de interpretare.

Asteptam cu nerabdare provocarile anului 2015!

Despre Babylon Consult

Babylon Consult – Traduceri si interpretariat va pune la dispoziţie experienta de 20 ani in domeniul traducerilor scrise si a interpretariatului lingvistic.

- traducere de text din orice domeniu si in orice format digital (legalizare si apostilare);
- interpretare simultana (la casca), interpretare consecutiva, interpretare tip whispering/chouchotage (la ureche), pentru conferinte, intalniri, delegatii (inclusiv insotire);
- echipament tehnic pentru interpretariat;
- subtitrare;

Printre cei ce au apelat la serviciile Babylon Consult se numara:

Administratia Prezidentiala, AmCham, Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile - APIA, BDR Associates, Centrul Roman de Comert Exterior , Electrolux, E.ON Gaz Romania S.A., General Motors , Genco, Lockheed Martin Global Inc. Delaware SUA, Maersk Romania, Marriott Grand Hotel Bucharest , Ministerul Afacerilor Externe , Petrom S.A., Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor si Senat, Porsche, Samsung , Senatul Romaniei, Comisia Europeana, Curtea Europeana de Conturi, Summit-ul NATO de la Bucuresti Secretariatul General al Uniunii Europene, Comitetul Economic si Social European precum si Comitetul Regiunilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/babylon-consult/va-multumim-pentru-un-an-minunat-impreuna