Comunicate Babylon Consult

Babylon Consult

Compania Babylon Consult a emis 3 comunicate de presa

 • Terminare implementare Proiect Grant Capital de Lucru Masura 2

  Sigle

  BUCURESTI - 4 martie 2022

  Babylon Consult SRL anunta terminarea implementarii proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru” proiect nr RUE M2-15855 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.    comunicatul de presa

 • Babylon Consult va traduce "RAU Science Talks"

  BUCURESTI - 8 decembrie 2021

  În premieră pentru România: Renumiții oameni de știință Richard Dawkins și Lawrence Krauss în dialog cu fizicianul Cristian Presură.

  Universitatea Româno-Americană organizează „RAU Science Talks”, eveniment care aduce în premieră în România pe unii dintre cei mai renumiți oameni de știință ai timpurilor noastre. Biologul britanic Richard Dawkins și fizicianul americano-canadian Lawrence Krauss vor fi în dialog cu fizicianul român Cristian Presură pentru a discuta despre cele mai recente progrese ale științei și a răspunde marilor întrebări ale prezentului.
      comunicatul de presa

 • Demarare Proiect Grant Capital de Lucru Masura 2

  Babylon Consult SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru” proiect nr RUE M2-15855 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

  BUCURESTI - 8 septembrie 2021

  Babylon Consult SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru” proiect nr RUE M2-15855 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.    comunicatul de presa