babymall    

Comunicate de presa si evenimente pe tema babymall

 • babymall

  Bucuresti - 24 October 2014

  Comunicat de Digital Workforce

  ... babymall .ro împlinește primul an de existență. Creat de o mămică, mall-ul online a luat naștere pentru a fi “mâna dreaptă” a părinților din România. Dintre toate magazinele online destinate celor mici, nu exista ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: produse copii , carucioare bebelusi , babymall

  Vezi toate comunicatele de presa despre babymall

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul babymall.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la babymall. Informatiile despre babymall cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul babymall, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la babymall, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.