Cantarul pentru bebelusi de la BabyPlus.ro

BUCURESTI - 19 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Pe langa hainute, biberoane si jucarii, proaspetele mamici isi doresc pentru copiii lor si foarte multe accesorii si produse care sa le usureze sarcinile cotidiene. Printre acestea se numara si cantarul pentru bebelusi, un accesoriu care le permite sa rareasca vizitele le pediatru si sa monitorizeze singure evolutia si cresterea copilului.

Cantare pentru Bebelusi de la Babyplus.ro

Cantare pentru Bebelusi de la Babyplus.ro

Produsele din aceasta gama, oferite de BabyPlus.ro se dovedesc a fi de un real folos in primele luni de viata a copilului, deoarece va permite sa verificati periodic variatiile de greutate (fie ca este vorba de cresteri sau scaderi).

Care sunt functiile unui cantar electric pentru bebelusi

Printre principalele functii ale unui cantar de bebelusi  se numara:

-    functia de control a greutatii bebelusului

-    inchidare automata

-    functia de indicator suprasarcina

-    functia de indicator baterie descarcata

-    manual de instructiuni in mai multe limbi

-    functia speciala TARE, care scade greutatea paturicii (scutecului)

-    functia de inchidere automata, pentru a conserva durata de viata a bateriei

Mai mult decat atat, cantarul pentru bebelusi va ajuta sa aflati cand copilul este satul. Astfel, avand la indemana un cantar, puteti sa va dati seama daca cel mic a reusit sa manance suficient si sa isi ia doza necesara de hrana.

Pediatrii recomanda, de altfel, verificarea periodica a greutatii corporale a bebelusului, deoarece evolutia valorica reprezinta un indiciu in ceea ce priveste dezvoltarea armonioasa a acestuia.

Veti fi avantajati daca folositi cantare de inalta precizie, care sa permita stabilizarea greutatii chiar si in momentele in care bebelusul se misca.

Care este pretul unui cantar de bebelusi

In functie de caracteristicile lor, producator si accesorii, cantarele oferite de BabyPlus.ro au preturi cuprinse intre 86 de lei si 756 de lei.