GoKids.ro - Un nou portal destinat copiilor

BUCURESTI - 23 iulie 2013

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Un portal online pentru copii al carui scop este de a aduce zambete pe buzele celor mici, Gokids.ro se afla intr-o continua dezvoltare din dorinta de a reuni intr-un singur loc, numeroase teme interesante si distractive.

Gokids

Gokids

 Portal online pentru cei mici 

Gokids.ro

Aici gasiti o multime de jocuri gratuite structurate pe categorii pentru fiecare preferinta, astfel ca atunci cand simtiti nevoia de adrenalina, de aventura, de mult divertisment sau din contra,  de relaxare – Gokids vi le pune pe toate pe tava, iar voi trebuie doar sa alegeti cu un simplu click.

Adaugam constant jocuri noi, atent alese pentru a oferi cele mai distractive momente, cele mai relaxante pauze si cele mai intense partide de adrenalina!

Si asta nu e tot! Pe langa miile de jocuri, va oferim sansa unei lecturi haioase in sectiunea Wiki animale si Wiki personaje unde intalniti informatii exacte structurate sub forma de monologuri, astfel incat, cei mici vor citi si vor invata cu o placere aparte textele puse la dispozitie chiar prin intermediul  animalelor si personajelor indragite.

Cu totii vrem sa stim ce spun astrele despre noi, nu-i asa?

Asadar, de ce sa nu afle si copiii detalii despre zodia in care s-au nascut, ce personalitate au si cu ce mari vedete de Hollywood se aseamana? Toate acestea, cu Horoscopul Gokids, un horoscop distractiv pentru fiecare copil in parte.

O gluma buna insenineaza tuturor ziua, iar acum si cei mici pot profita de acelasi “regim” cu cele mai amuzante bancuri pentru copii, structurate in diverse categorii. Aici veti gasi in fiecare zi un banc nou care va va scoate din monotonie si va va inveseli intr-o clipa!

Cum distractia si voia buna nu trebuie sa se termine niciodata, portalul online va aduce in curand in atentia tuturor noi subiecte de buna dispozitie prin intermediul a numeroase povesti pentru copii, desene animate din copilarie, poezii educative si multe, multe poze haioase!