Poze Bach

 • Zoli TÓTH este Bach in ShowBiz!

  Poza: Zoli TÓTH este Bach in ShowBiz!

 • Regal J. S. Bach la Ateneul Român

  Poza: Regal J. S. Bach la Ateneul Român

 • Trei ani de parteneriat Dacia - Clasic e fantastic

  Poza: Trei ani de parteneriat Dacia - Clasic e fantastic

 • Body Mind Spirit Festival ajunge din nou la Iasi

  Poza: Body Mind Spirit Festival ajunge din nou la Iasi

 • Premieră “Călătoria” un spectacol de Chris Simion şi Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescăruşul Jonathan Lovingston, de Richard Bach.

  Poza: Premieră “Călătoria” un spectacol de Chris Simion şi Ioana Marchidan, dupa nuvela Pescăruşul Jonathan Lovingston, de Richard Bach.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul bach.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la bach. Pozele pe tema bach cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bach, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la bach, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la bach.