Poze Background screening

 • Laura Rosianu

  Poza: Industria de background screening din Europa se dezvolta sub indrumarea unui manager roman

 • Ajutor online pentru anxietate si depresie

  Poza: Screening și module gratuite pentru anxietate și depresie

 • GRANDISMEDOZON

  Poza: Lansare Zell-Screening în România, diagnostic celular de ultimă oră

 • HALO – Testul Papanicolau pentru san, cea mai noua metodă de screening a cancerului la san acum și în Romania, la Donna Medical Center!

  Poza: HALO – Testul Papanicolau pentru san, cea mai noua metodă de screening a cancerului la san acum și în Romania, la Donna Medical Center!

 • Bucuresti - Primul Centru de Inovatie Didactica dedicat dezvoltarii educatiei de inalta performanta. 1000 de copii testati in Proiect Pilot de Testare in faza preliminara - screening

  Poza: Bucuresti - Primul Centru de Inovatie Didactica dedicat dezvoltarii educatiei de inalta performanta. 1000 de copii testati in Proiect Pilot de Testare in faza preliminara - screening

 • Romanian Software şi Mindit în parteneriat pentru a asigura atragerea oamenilor potriviţi în companii

  Poza: Romanian Software şi Mindit în parteneriat pentru a asigura atragerea oamenilor potriviţi în companii

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul background screening.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la background screening. Pozele pe tema background screening cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul background screening, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la background screening, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la background screening.