bafta    

Comunicate de presa si evenimente pe tema bafta

 • bafta. Sticletele, de Donna Tartt

  bafta

  Bucuresti - 6 August 2015

  Comunicat de Grup Editorial Litera

  Al treilea roman al Donnei Tartt, Sticletele , a atras deja laudele criticilor, o serie de nominalizări și un Premiu Pulitzer . Achiziționarea drepturilor de ecranizare a cărții de către Warner Bros îi reconfirmă succesul. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: litera , sticletele , donna tartt , warner bros , carte ecranizata , pulitzer , bafta

  Vezi toate comunicatele de presa despre bafta

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul bafta.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la bafta. Informatiile despre bafta cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul bafta, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la bafta, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.