Accesorii de calitate pentru o baie trainică. Baterii baie.

BUCURESTI - 7 aprilie 2016

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle

Ești în procesul de renovare a băii tale sau te muți la casă nouă și îți faci baia? Ai ales accesoriile care să îți transforme baia într-un loc de relaxare, dar te-ai gândit și la partea funcțională a acestora? Ne referim aici, desigur, la accesorii și la principalele baterii baie de care ai nevoie, cum ar fi cele pentru cadă și duș.

Baterii baie

Baterii baie

La ce trebuie să fii atent când alegi o baterie pentru cadă sau duș?

 Când alegi accesoriile potrivite pentru baia ta, trebuie să te gândești ca și cum aceasta ar fi o extensie a sufrageriei tale.

De aceea, toate accesorile alese, baterii baie, trebuie să țină cont atât de cromatica predominantă a casei tale precum și să fie de calitate și să reziste pe termen lung. Odată ce ai ales aceste accesorii, este neplăcut să te gândești că trebuie să le schimbi, chiar și după un an.

De aceea, când alegi bateria pentru cadă și duș, fii atent la materialul din care este realizată! Alama cromată este cea mai la îndemână alegere și una dintre cele mai durabile varianta pentru baterii baie. Are un finisaj argintiu și cu siguranță va aduce un aspect elegant băii tale.

 Baterie simplă sau încastrată? Ce aleg?

 Tipul de montaj este un alt aspect bine de ținut minte. Poți alege între o baterie standard sau o baterie cu montaj încastrat care să aducă un plus de valoare întregului design al băii tale. Indiferent de tipul de montaj pe care îl alegi, ai grijă să fie compatibil cu cada de baie sau duș din baia ta. Ține cont de potrivirea cromatică dar și de spațiul rămas liber în baia ta.

Recomandăm, dacă ai o baie de dimensiuni mici, să alegi o baterie încastrată care să se integreze în design-ul spațiului tău.

Dacă ai o baterie de dimensiuni mari, poți merge și pe o baterie simplă, care să iasă în evidență și să se remarce prin aspectul ei, mai ales că una din tendințele moderne și actuale în amenajări interioare este decorul simplist sau minimalist.

 Bateriile uzuale care fac parte din viața noastră

 Vrei să mergi la sigur cu un set de baterii pentru baia ta și să nu mai ai bătăi de cap în alegerea lor? Vizitează magazinul online de obiecte sanitare Bagno.ro! Aici poți să găsești mai multe modele de seturi de baterii pentru baie, astfel încât designul interior din locuința ta să fie unitar și să te bucuri de armonie.

Îți stăm la dispoziție cu o gamă largă de baterii baie, precum baterii lavoar, baterii de cadă și duș, baterii lavoar, baterii bideu și pisoar, seturi baterii și corpuri încastrate. Te așteptăm pe site pentru că ai de unde alege!

Despre Bagno

Bagno - Echipamente pentru bai, mobilier pentru bai, accesorii baie de cea mai inalta calitate.