Cum alegi cabina de dus care te reprezinta.

BUCURESTI - 11 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle

Esti mai mult genul activ sau iti place sa te relaxezi? Vrei ca lucrurile sa se intample repede sau iti place sa savurezi momentul pentru un timp indelungat? Daca te incadrezi mai degraba in prima categorie, atunci cu siguranța ca vei alege un dus revigorant in locul unei bai spumoase. Intrebarea e... ce tip de cabina de dus ? Desigur, ai de ales dintre mai multe optiuni în functie de spatiul disponibil, de preferintele tale si nu in ultimul rand de bugetul alocat acestui lucru.

Cabine de dus

Cabine de dus

 Calitatea nu este niciodată un accident, este întotdeauna rezultatul unui efort de inteligenţă. 

John Ruskin

  Cabina de dus walk-in

 Poate cele mai putin populare sisteme dus, cabina de dus de tip walk-in este un concept modern care faciliteaza accesul si usor de intretinut. In cazul acestora, nu dispunem de o cada de dus, ci sistemul insusi se monteaza direct pe pardoseala baii, avand o cada de mică adâncime, la nivelul solului.

O astfel de cabina de dus este extrem de practica și pentru copii sau varstnici deopotriva deoarece nu este necesar un efort pentru a intra sau a iesi din dus. Intr-adevar, un impediment in alegerea acestui tip specific de cabina de dus este faptul ca e necesar sa fie disponibil un spatiu mai mare in cadrul baii, asa încat aceasta sa se integreze armonios cu celelalte piese de mobilier sau obiecte sanitare.

 Cabina de dus dreptunghiulara

 Pentru cei care dispun de o baie de dimensiuni generoase, cabina de dus dreptunghiulara este alegerea perfecta. Ea imbina utilil cu placutul, fiind atat funtionala, cat si cu un design placut ochiului. Ea se monteaza fie pe un perete al baii, fie pe colt, în functie de spatiul disponibil.

Acesta cabina de dus este similara celei de tip walk-in, diferenta majora fiind faptul ca dispune și de o cada de dus. La fel ca si în cazul acesteia din urma, e necesar sa avem un spatiu mai mare disponibil pentru a nu incarca baia. 

 Cabina de dus clasica

 Cu siguranta stii cum arata cabinele clasice, cele ovale care se monteaza într-un colt al incaperii, cu usi culisante. Acestea sunt cele mai populare si mai des intalnite datorita spatiului relativ redus pe care il ocupa și a ergonimiei sporite. Inaltimea cazii poate sa difere în functie de model sau producator,insa se incadreaza undeva între 20 și 50 de cm, asa încat sa nu presupuna un efort prea mare la acces.

 In funcție de spatiul disponibil in baia ta, alege cabina de dus care iti satisface nevoile cel mai bine! De asemenea, nu uita nici de sistemele de montaj potrivite, extrem de importante si ele. Alege sisteme de montaj pentru dus de calitate, care să ofere durabilitate. Consultă oferta online de la Bagno si alege produsele cele mai potrivite pentru nevoile tale!

Despre Bagno

Bagno - Echipamente pentru bai, mobilier pentru bai, accesorii baie de cea mai inalta calitate.