Renovarea băilor mici cu Baielapachet.ro - Soluţii la îndemână, gândite de arhitect

BUCURESTI - 15 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle

Baielapachet va schimba felul în care proprietarii de case privesc renovarea şi amenajarea băilor. Procesul e mai simplu ca o comandă pe Tazz: clientul alege o baie desenată de arhitect, comandă și plătește online, iar Baielapachet va livra toate materialele necesare, obiecte sanitare, mobilier, lumini și accesorii gata de montaj, în 4 săptămâni. Rezultatul este o experienţă plăcută cu final fericit: o baie de 5 stele în casele românilor care apreciază confortul.

baie la pachet

baie la pachet

 Prin proiectul "Baie la Pachet" vreau să aduc băi de 5 stele în cât mai multe băi din România, să micșorez stresul proprietarilor și să le reduc drumurile inutile după materiale. 

arh. Alex Petrea

Baia este una din cele mai folosite şi importante încăperi dintr-o locuinţă şi nu e un secret faptul că amenajarea ei poate fi o provocare imensă. Nu de puţine ori intervine stresul, cheltuielile trec cu mult peste bugetul stabilit iniţial sau rezultatul final nu este cel dorit. Având în vedere toate acestea, baielapachet.ro apare pe piaţa cu o nouă idee ce va schimba total modul în care proprietarii de case priveau renovarea sau amenajarea băilor mici. 


Alex Petrea, arhitectul care schiţează băi mici şi le trimite de-a gata la pachet, prin curier 

Iniţiatorii proiectului Baielapachet sunt Alex Petrea, arhitect cu experienţă de peste 14 ani pe şantier şi Raluca Petrea, expert digital cu background în arhitectură. Întrebat despre felul în care funcţionează baielapachet.ro, Alex Petrea spune că a început prin a desena mai multe modele de băi. Pentru acestea a ales materialele şi obiectele sanitare de cea mai bună calitate.

Apoi a negociat preţuri atractive cu furnizorii şi a alcătuit pachetul complet pentru renovare baie in 2023, cu toate materialele şi obiectele sanitare necesare pentru amenajarea sau renovarea unei băi. Astfel, clienţii care intră pe site-ul baielapachet.ro îşi pot alege un model de ambient de baie din cele create şi propuse de Alex Petrea. Vor avea în faţă toate detaliile, precum şi preţul final al băii. Clientul va putea să comande baia preferată, iar aceasta îi va fi ulterior trimisă prin curierat rapid, la pachet. 

Mai exact, baia dorită de client va ajunge gata de montat. Clientul va primi în colete tot ce are nevoie pentru a se apuca efectiv de montaj: faianţă şi/ sau tapet, gresie, amorsă, chit, obiecte sanitare, piese de mobilier şi chiar suport pentru prosop, pentru că totul este gândit până în cel mai mic amănunt. 

Toate acestea se completează perfect între ele, baia propusă de Arhitectul Alex Petrea respectând cele mai fine reguli de echilibru, armonie a culorilor şi funcţionalitate. 


În cât timp se livrează o baie mică la pachet?

Termenul de livrare este de circa 4 săptămâni, iar clienţii vor primi de fapt două pachete. Primul va fi un palet cu finisaje, obiecte şi accesorii, iar al doilea pachet va fi cu lumini şi mobilă. 

Comanda se poate plasa online, fără a fi nevoie de deplasare în magazin. Cineva care vrea să-şi renoveze sau să-şi amenajeze baia cu stil poate opta pentru un ambient de baie pătrată de 3 - 4 mp sau pentru un model de baie dreptunghiulară de 3 - 4 mp. Pentru proprietarii de băi cu dimensiuni atipice se pot face personalizări la cerere.


Mostră gratuită, suport tehnic pe WhatsApp

Baielapachet.ro aduce o mulţime de facilităţi pentru toţi cei care îşi doresc băi amenajate cu bun gust, gândite şi desenate armonios şi echilibrat chiar de un arhitect. 

Cu toate că proiectul are în vedere o derulare a comenzii la distanţă, echipa Baielapachet.ro oferă opţiuni suport pentru a creşte încrederea clienţilor în alegerea pe care o fac şi pentru a avea siguranţa că după livrarea întregii băi, aceasta se va monta în mod corespunzător. 

Astfel, înainte de comanda propriu-zisă a băii, clientul poate comanda o mostră pentru a vedea live cum se potrivesc anumite culori şi texturi în propria sa baie. Mostra de gresie şi faianţă are dimensiunea de 10 x 10 cm şi se trimite gratuit prin curier, clientul urmând să achite doar livrarea în valoare de 19 lei. 

Clienții din București îi pot da întâlnire lui Alex chiar la ei în baie. Alex va aduce moodbord-uri creative de dimensiuni mari cu finisajele și accesoriile folosite pentru a vedea dacă modelul se potrivește.

Ce-a de-a doua facilitate vizează suportul virtual oferit chiar de către arhitectul băii respective, Alex Petrea. În preţul unei băi sunt incluse 5 şedinţe de asistență pe whatsapp (la cerere, în București, Alex poate veni direct înșantierul clientului), pentru ca proprietarul să aibă siguranţa că baia se va monta conform proiectului şi că la final se va putea bucura de un ambient perfect. 


Baielapachet.ro - Start o nouă tendinţă pentru amenajarea băilor mici

Fără dubiu, baielapachet.ro va schimba felul în care proprietarii de case văd renovarea şi amenajarea băilor mici, oferindu-le o variantă mult simplificată şi cu rezultate ideale. 

Până la urmă, cine nu şi-ar dori o baie proiectată în detaliu de un specialist arhitect în locul uneia amenajate la întâmplare? Diferenţele se vor vedea cu ochiul liber. 

Oricine îşi doreşte o baie frumoasă şi funcţională nu va mai fi nevoit să treacă prin toate acele etape consumatoare de timp şi energie (research, alergătură în depozite, showroom-uri, apeluri de tip întreabă un prieten şi altele).  

Azi, proprietarul român care-şi doreşte o baie frumoasă şi funcţională o poate lua de acum pe scurtătură: Baielapachet.ro 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/baie-la-pachet/renovarea-bailor-mici-cu-baielapachet-ro-solutii-la-indemana-gandite-de-arhitect