Balanta capacitatii de productie

Definitie Balanta capacitatii de productie

Balanta folosita in stabilirea si compararea capacitatilor de productie ale unitatilor si subunitatilor de productie (ateliere, linii tehnologice, sectii etc) de acelasi nivel, in vederea evidentierii eventualelor locuri inguste sau a celor cu excedent de capacitate de productie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta capacitatii de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta capacitatii de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta capacitatii de productie. Definitiile termenilor despre Balanta capacitatii de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta capacitatii de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta capacitatii de productie.