Balanta contabila

Definitie Balanta contabila

Situatia recapitulativa si perioadica care regrupeaza la un moment dat sumele si soldurile conturilor debitoare si creditoare, destinate sa se elibereze intr-o perioada de timp, de regula un an, in vederea aprecierii sintetice a rezultatelor si incheierii bilantului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta contabila? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta contabila.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta contabila. Definitiile termenilor despre Balanta contabila cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta contabila, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta contabila.