Balanta de lichiditati

Definitie Balanta de lichiditati

Situatie comparativa a incasarilor banesti si a platilor exigibile la un moment dat sau intr-o perioada.Balanta de lichiditati se intocmeste la nivelul societatii comerciale, al bancii sau al trezoreriei in scopul stabilirii existentei resurselor banesti efective necesare pentru efectuarea platilor in perioada respectiva. In cazul inexistentei acestor resurse sau al insuficientei lor, se depisteaza posibilitatile de constituire a acestora, asigurandu-se derularea normala a fluxurilor reale si fluxurilor monetare, corespunzatoare ca dimensiune si ca structura.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta de lichiditati? Propune definitie

Poze Balanta de lichiditati

 • www.balante.ro

  Poza: Cum alegi o balanta sau un cantar de precizie? Afla ce aspecte trebuie urmarite

 • Accent Bijuterii

  Poza: Pietrele semiprețioase, vedete la Accent Bijuterii

 • CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT – ABSOLUTE SCHOOL

  Poza: CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT – ABSOLUTE SCHOOL

 • CURS CONTABILITATE INFORMATIZATA ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

  Poza: CURS CONTABILITATE INFORMATIZATA ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

 • Vezi toate pozele despre Balanta de lichiditati

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta de lichiditati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta de lichiditati. Definitiile termenilor despre Balanta de lichiditati cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta de lichiditati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta de lichiditati.