Balanta de venituri si cheltuieli

Definitie Balanta de venituri si cheltuieli

Balanta document ce exprima raportul dintre veniturile si cheltuielile unui agent economic, institutii etc., si care constituie planul financiar al acestora (daca au gestiune proprie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta de venituri si cheltuieli? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta de venituri si cheltuieli.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta de venituri si cheltuieli. Definitiile termenilor despre Balanta de venituri si cheltuieli cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta de venituri si cheltuieli, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta de venituri si cheltuieli.