Balanta dobanzilor

Definitie Balanta dobanzilor

Document folosit pentru calcularea dobanzii la un cont curent. Dobanzile, calculate in functie de zilele de valoare curenta incepand de la ultima modificare a soldului, sunt totalizate la sfarsitul perioadei contabile.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta dobanzilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta dobanzilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta dobanzilor. Definitiile termenilor despre Balanta dobanzilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta dobanzilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta dobanzilor.