Balanta financiara

Definitie Balanta financiara

Instrument financiar care serveste la dimensionarea resurselor financiare, la precizarea destinatiei acestora, la fundamentarea echilibrului, la stabilirea modalitatii de acoperire a deficitului sau de valorificare a excedentului de resurse, la diferite niveluri de agregare.Balanta financiara poate fi:- echilibrata, atunci cand resursele sunt egale cu necesitatile de resurse- supraechilibrata, daca resursele depasesc necesitatile, prezentand un excedent- dezechilibrata, cand resursele nu acopera integral necesitatile, prezentand un sold negativ.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta financiara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta financiara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta financiara. Definitiile termenilor despre Balanta financiara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta financiara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta financiara.