Balanta fondurilor fixe

Definitie Balanta fondurilor fixe

Tablou statistico-economic, instrument metodologic de fundamentare a planului de investitii-constructii, care evidentiaza procesul de creare si folosire a fondurilor fixe in cadrul economiei nationale.Este utilizata pentru asigurarea unei judicioase repartizari a mijloacelor destinate investitiilor si pentru fundamentarea unor proportii de baza ale economiei nationale (intre fondurile fixe productive si cele neproductive, pe ramuri, pe forme de proprietate). Se elaboreaza in preturi care exprima valoarea initiala (de achizitie), minus uzura si valoarea de inlocuire.Balanta fondurilor fixe cuprinde valoarea fondurilor fixe (productive si neproductive) existente la inceputul anului, valoarea fondurilor fixe prevazute a intra in functiune si a celor ce urmeaza sa fie scoase din functiune in cursul anului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta fondurilor fixe? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta fondurilor fixe.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta fondurilor fixe. Definitiile termenilor despre Balanta fondurilor fixe cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta fondurilor fixe, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta fondurilor fixe.