Balanta materiala

Definitie Balanta materiala

Instrument metodologic de planificare tablou statistico-economic cu ajutorul caruia se compara resursele necesare producerii de bunuri, cu destinatiile acestora in vederea asigurarii echilibrului fizic al productiei.Resursele cuprind: stocurile existentela inceputul anului provizioanele privind productia provizioanele privind importul, etc.Destinatiile privesc: - consumul intern defalcat pe ramuri, sectoare pe zone teritoriale - cantitatea prevazuta pentru export, etc. - stocul la sfarsitul anului, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta materiala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta materiala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta materiala. Definitiile termenilor despre Balanta materiala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta materiala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta materiala.