Balanta patrimoniala

Definitie Balanta patrimoniala

Situatie financiara a unei firmei la un moment dat, de regula la sfarsitul unui an fiscal.Balanta patrimoniala cuprinde urmatoarele elemente principale: - activul, - pasivul si - activul net. Activul include stocul de capital circulant, stocul de capital fix si numerarul de care dispune firma in momentul elaborarii balantei. Pasivul reflecta creantele asupra firmei. Activul net reflecta drepturile de proprietate asupra activelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta patrimoniala? Propune definitie

Poze Balanta patrimoniala

 • www.balante.ro

  Poza: Cum alegi o balanta sau un cantar de precizie? Afla ce aspecte trebuie urmarite

 • Accent Bijuterii

  Poza: Pietrele semiprețioase, vedete la Accent Bijuterii

 • CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT – ABSOLUTE SCHOOL

  Poza: CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT – ABSOLUTE SCHOOL

 • CURS CONTABILITATE INFORMATIZATA ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

  Poza: CURS CONTABILITATE INFORMATIZATA ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

 • Vezi toate pozele despre Balanta patrimoniala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta patrimoniala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta patrimoniala. Definitiile termenilor despre Balanta patrimoniala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta patrimoniala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta patrimoniala.