Balanta platilor

Definitie Balanta platilor

Contul care recapituleaza ansamblul tranzactiilor (comerciale, financiare, servicii) unei tari cu celelalte. Aceasta se compune din:- balanta operatiunilor curente (balanta comerciala, servicii, venituri din capitaluri), si - balanta miscarilor de capital.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta platilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta platilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta platilor. Definitiile termenilor despre Balanta platilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta platilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta platilor.