Balanta

Definitie Balanta

Tabel statistico-economic folosit in analiza si planificare, prin care se compara si se raporteaza indicatorii care urmeaza a fi corelati, echilibrati, pe o anumita perioada. Balanta cuprinde doua parti:- prima evidentiaza formarea de resurse, - a doua evidentiaza utilizarea acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balanta? Propune definitie

Poze Balanta

 • www.balante.ro

  Poza: Cum alegi o balanta sau un cantar de precizie? Afla ce aspecte trebuie urmarite

 • Accent Bijuterii

  Poza: Pietrele semiprețioase, vedete la Accent Bijuterii

 • CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT – ABSOLUTE SCHOOL

  Poza: CURS CONTABILITATE FINANCIARA ACREDITAT – ABSOLUTE SCHOOL

 • CURS CONTABILITATE INFORMATIZATA ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

  Poza: CURS CONTABILITATE INFORMATIZATA ACREDITAT - ABSOLUTE SCHOOL

 • Vezi toate pozele despre Balanta

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balanta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balanta. Definitiile termenilor despre Balanta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balanta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balanta.