Balastiera

Definitie Balastiera

Unitate de productie industriala auxiliara, organizata pe langa unitatile de constructii care asigura extragerea agregatelor minerale (nisip, pietris, bolovanis) din subteran, de sub apa sau la zi, necesare executiei lucrarilor de constructiii-montaj.Productia balastierei se include in productia industriala a unitatii de constructii-montaj.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Balastiera? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Balastiera.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Balastiera. Definitiile termenilor despre Balastiera cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Balastiera, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Balastiera.