Poze Balcanic

  • Life Care sustine performanta  sportiva la Campionatul Balcanic de Ju Jitsu

    Poza: Life Care sustine performanta sportiva la Campionatul Balcanic de Ju Jitsu

  • Ciprian Balanescu la o sedinta foto Veloteca

    Poza: Ciprian Balanescu: Campion balcanic si campion absolut al Romaniei la duatlon si triatlon clasic si off-road in sezonul 2013!

  • Locul 1 si titlul de Maestru la Concursul Grand Balkan - canarul SF 97/2015 Proprietar Domnnul Sorin Florea Antrenor Domnul Florea Neacsu

    Poza: România Campioană Balcanică la Concursul Internaţional al Canarilor de Cântec Slavujari

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul balcanic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la balcanic. Pozele pe tema balcanic cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul balcanic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la balcanic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la balcanic.