Balea    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Balea

 • Balea

  19 ianuarie 2009

  Comunicat de Media Consulta International S.R.L.

  Proiectul de Marketing Turistic “Ice Hotel 2009”, initiat de SC Klingeis Consulting SRL, cu sprijinul Media Consulta International, are in acest an o poveste cu multe capitole si personaje. ...     comunicatul de presa

 • Balea. BURN Photoride

  Balea

  Bucuresti - 14 martie 2011

  Comunicat de H2O Sport Events

  ... Balea Lac, Cabana Paltinu, in zilele de 19 si 20 ...     comunicatul de presa

 • Balea. BURN PHOTORIDE se apropie!

  Balea

  Bucuresti - 17 martie 2011

  Comunicat de H2O Sport Events

  ... Balea Lac in acest weekend pentru doua zile de freeride si fotografiat ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: fotografie , snowboard , h2o , burn , balea

  Vezi toate comunicatele de presa despre Balea

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Balea.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Balea. Informatiile despre Balea cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Balea, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Balea, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.