RESTAURANTUL BALTHAZAR si artistul VALERIU MLADIN

BUCURESTI - 27 septembrie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

RESTAURANTUL BALTHAZAR si VALERIU MLADIN va asteapta la un eveniment ART/ MUSIC & FINE FOOD

Joi, 30 Septembrie, incepand cu orele 20, RESTAURANTUL BALTHAZAR si artistul VALERIU MLADIN va asteapta la un eveniment fusion, intr-o atmosfera rafinata si o companie de exceptie.

Evenimentul isi propune sa integreze expozitia de tablouri THE WHITE HOUSE WASHINGTON intr-un concept inedit de ART/MUSIC/COCKTAILS/SUSHI&CO.

VALERIU MLADIN, un artist de o forta impresionanta, ne propune in seara de 30 septembrie o serie de lucrari printre care si galeria portretelor din cacao, lucrari care explorează simbolistica lumii americane, pornind de la alegerea primului președinte american de culoare. Operele sale vor putea fi admirate si achizitionate in restaurantul Balthazar, pe tot parcursul lunii octombrie, la preturi speciale.

Seara va fi pigmentata de creatiile culinare ale noului BUCATAR CHEF VEDISH PURDASSEE. Originar din Insulele Mauritius, VEDISH PURDASSEE ne va delecta cu exoticele preparatele ale gastronomiei mauritiene, in fapt un blend de bucatarie indiana, creola si chinezeasa cu influente europene, dar si cu alte specialitati ale bucatariei fusion. Toate aceste vor putea fi regasite incepand cu 1 octombrie in noul meniu toamna-iarna al RESTAURANTULUI BALTHAZAR.

Invitatii vor avea ocazia sa experimenteze de asemenea , un variat meniu de maki & sushi, cocktailuri si long drinkuri, dar si o selectie de vinuri atent alese de somelierul ACHIM si nu in ultimul rand, sa asculte mix-urile lui DJ MIKE.


Balthazar a fost deschis la inceputul anilor 2000 fiind primul restaurant din Bucuresti cu o bucatarie fusion asiatica, cu influente frantuzesti.
Balthazar a fost gazda de-a lungul timpului a tuturor personalitatilor din lumea showbizz-ului(Nicole Kidman, Wesley Snipes, Larry Hagman, Lance Henriksen etc) si nu numai.
Catalogat de renumitul ghid Micheline in 2008- Balthazar ramane unul dintre cele mai rafinate restaurante de fine-dinnig din Bucuresti.

Despre BALTHAZAR ENTERPRISES SRL

Joi, 30 Septembrie, incepand cu orele 20, RESTAURANTUL BALTHAZAR si artistul VALERIU MLADIN va asteapta la un eveniment fusion, intr-o atmosfera rafinata si o companie de exceptie.

Restaurantul Balthazar , Str Dumbrava Rosie nr. 2 - Bucuresti
Tel 0212121460
info@balthazar.ro