Banca centrala

Definitie Banca centrala

Institutie bancara aflata in fruntea aparatului bancar, cu rol de supraveghere si organizare a relatiilor monetar-financiare ale unui stat, pe plan intern si in relatiile cu alte sisteme monetare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca centrala? Propune definitie

Poze Banca centrala

 • Centrala termică pe gaz sau centrala termică pe lemne? Care este cea mai bună?

  Poza: Centrala termică pe gaz sau centrala termică pe lemne? Care este cea mai bună?

 • Firmele de training britanice cu ochii pe Europa Centrala

  Poza: Firmele de training britanice cu ochii pe Europa Centrala

 • Focare pentru centrala ta termica de la Weekend

  Poza: Focare pentru centrala ta termica de la Weekend

 • Taxarea companiilor afiliate in Europa Centrala si de Est. Studiu comparativ privind documentatia preturilor de transfer in Europa Centrala si de Est

  Poza: Taxarea companiilor afiliate in Europa Centrala si de Est. Studiu comparativ privind documentatia preturilor de transfer in Europa Centrala si de Est

 • Vezi toate pozele despre Banca centrala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca centrala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca centrala. Definitiile termenilor despre Banca centrala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca centrala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca centrala.