Banca comerciala

Definitie Banca comerciala

Denumire generica data celorlalte banci, altele decat banca centrala. Activitatea lor se axeaza pe atragerea depozitelor si acordarea de credite, acceptarea de depuneri de la alte banci sau firme, operatiuni valutare pentru persoane fizice sau juridice, plasamentul fondurilor, finantarea schimburilor comerciale externe.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca comerciala? Propune definitie

Poze Banca comerciala

 • Negocierea comerciala

  Poza: Negocierea comerciala

 • Negocierea Comerciala by Evolutiv

  Poza: Negocierea Comerciala by Evolutiv

 • Misiune Comerciala a Taiwanului la Bucuresti

  Poza: Misiune Comerciala a Taiwanului la Bucuresti

 • Conferinta Internationala privind Medierea

  Poza: Competitie Internationala de Mediere Comerciala

 • Vezi toate pozele despre Banca comerciala

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca comerciala. Definitiile termenilor despre Banca comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca comerciala.