Banca de accept

Definitie Banca de accept

Acea institutie bancara care sustine prin semnatura ei titluri de credit (cambii, bilete la ordin) trase de exportatorii autohtoni asupra importatorilor straini, iar titlul de credit astfel acceptat devine negociabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca de accept? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca de accept.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca de accept. Definitiile termenilor despre Banca de accept cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca de accept, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca de accept.