Banca de afaceri

Definitie Banca de afaceri

Tip de intreprindere lucrativa specializata, care ofera bani - capital celorlalte unitati economice (persoane fizice sau juridice). Resursele lor consta din capitalurile proprii si din obligatiunile si actiunile emise de ele si subscrise de cei interesati. Banca de afaceri acorda credite pe termen lung, sustinand astfel proiectele de investitii ale intreprinzatorilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca de afaceri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca de afaceri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca de afaceri. Definitiile termenilor despre Banca de afaceri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca de afaceri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca de afaceri.