Banca de credit ipotecar

Definitie banca de credit ipotecar

este o banca specializata in acordarea de imprumuturi, mai ales pe termen lung, garantate cu bunuri imobiliare. (a se vedea si creditul ipotecar).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca de credit ipotecar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul banca de credit ipotecar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la banca de credit ipotecar. Definitiile termenilor despre banca de credit ipotecar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la banca de credit ipotecar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la banca de credit ipotecar.