Banca de depozit

Definitie Banca de depozit

Banca comerciala care isi procura resursele financiare de pe piata monetara, prin depunerile clientilor lor, depuneri la vedere si pe termen scurt in baza acestora si a capitalurilor proprii, bancile de depozit ofera credite pe termen scurt solicitantilor care intrunesc conditiile generale de bonitate financiara, respectiv se incadreaza in criteriile de rationalitate stabilite de fiecare banca.Bancile de depozit sunt specializate in credite pe termen scurt, care genereaza urmatoarele operatii: scont, avansuri in cont curent sau deschiderea de credit pe care titularul de cont il poate utiliza, credit de gaj, subscrierea de bonuri de tezaur, operatii de bursa, viramente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca de depozit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca de depozit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca de depozit. Definitiile termenilor despre Banca de depozit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca de depozit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca de depozit.