Banca de investitii

Definitie Banca de investitii

Banca comerciala specializata care acorda credite pe termen mediu si lung intreprinderilor industriale (uneori si in alte ramuri economice), de regula pentru investitii, procurandu-si fondurile pe baza unor forme de economisire pe durate mai indelungate decat cele obisnuite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca de investitii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca de investitii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca de investitii. Definitiile termenilor despre Banca de investitii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca de investitii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca de investitii.