Unul din cele 500 de posturi in UK, Germania sau Grecia poate fi al tau la targurile Banca de Joburi

Locul desfasurarii: Brasov

Organizator: Banca de Joburi

Unul din cele 500 de posturi in UK, Germania sau Grecia poate fi al tau la targurile Banca de Joburi

Luna Februarie a anului 2014 marcheaza debutul sezonului targurilor Banca de Joburi , cu doua evenimente: Targul de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania, si Targul de joburi pentru Turism Grecia. Peste 500 de posturi in cele 3 destinatii asteapta candidati care isi doresc un salariu decent si posibilitati de promovare in cariera. Persoanele cu experienta prezinta un avantaj in fata angajatorilor englezi, germani si greci, insa sunt acceptati si candidatii fara experienta. Cunoscatorii de limba engleza la nivel conversational care se regasesc in cerintele de mai sus se pot inscrie la urmatoarele doua evenimente:

15 Februarie 2014, Brasov: Targ de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania Cea de-a 3-a editie a acestui targ este destinata persoanelor tinere cu sau fara experienta, cu abilitati de negociere si vanzare, dorinta de a invata si de a se dezvolta profesional intr-un domeniu foarte banos. Unul din multiplele avantaje ale celor peste 50 de locuri vacante este garantia venitului pe care companiile o ofera candidatilor: castig minim garantat in primele 10 luni de munca de 10.650 £ pentru posturile din Marea Britanie, respectiv 10.650 € pentru posturile din Germania.Pentru detalii complete despre eveniment si procedura de inscriere, candidatii pot accesa acest link.

Ambele targuri sunt organizate pentru companii de renume, parteneri de traditie ai agentiei Banca de Joburi si la care au fost trimisi pana in prezent mii de candidati. Candidatii inscrisi la Targul de joburi pentru Vanzatori in Marea Britanie si Germania au sanse duble de reusita deoarece Banca de Joburi le ofera sansa sa participe gratuit si la Targul de joburi pentru Turism Grecia.  

La aceste doua evenimente sunt acceptati candidati din intreaga tara, cat si din Republica Moldova daca detin pasaport romanesc, cu varsta minima de 18 ani. 

Banca de Joburi Adresa: B-dul Zizinului, nr. 38 – 36, parter, Brasov, ROMANIATelefon: 0268 – 311 547/ 0368 412 996www.bancadejoburi.rowww.facebook.com/bancadejoburi

Confirmare pana la data: 14 februarie 2014

Participare: Taxa de participare