Banca depozitara

Definitie Banca depozitara

Este banca ce isi asuma pastrarea averii fondurilor de plasament si care are obligatia de a veghea la respectarea dispozitiilor legale si regulamentare de catre conducerea fondurilor. Ea asigura serviciile de plati in contul fondurilor si isi asuma emisiunea si rascumpararea partilor.Aceeasi denumire este atribuita bancii care isi asuma gestiunea unei fundatii pentru plasarea fondurilor de prevedere in favoarea personalului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca depozitara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca depozitara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca depozitara. Definitiile termenilor despre Banca depozitara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca depozitara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca depozitara.