Banca emitenta

Definitie Banca emitenta

Notiune intalnita in cazul folosirii creditului documentar ca modalitate de plata.Este banca ce emite acreditivul documentar sau scrisoarea de credit, componente ale creditului documentar.Aceasta functie o poate indeplini orice banca ce emite: scrisori de garantie bancara, scrisori efecte publice din mandat guvernamental etc..

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca emitenta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca emitenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca emitenta. Definitiile termenilor despre Banca emitenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca emitenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca emitenta.