Banca notificatoare

Definitie Banca notificatoare

Banca ce opereaza intara exportatorului, de regula, intr-o zona apropiata usor accesibila.Este banca corespondent a bancii emitente in cazul creditului documentar, care il anunta pe exportator de momentul si conditiile creditului documentar deschis de banca emitenta in favoarea sa.Banca notificatoare se angajeaza sa efectueze plata numai daca confirma creditul documentar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca notificatoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca notificatoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca notificatoare. Definitiile termenilor despre Banca notificatoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca notificatoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca notificatoare.