Banca remitenta

Definitie Banca remitenta

Banca ce remite documente catre o alta banca sau catre oricare alta persoana fizica sau juridica implicata.Frecvent se intalneste in cazul incaso-ului documentar folosit ca modalitate de plata.Banca remitenta primeste documentele de la vanzator, in calitate de ordonator al operatiunii de plata, spre a le transmite unei banci corespondent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Banca remitenta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Banca remitenta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Banca remitenta. Definitiile termenilor despre Banca remitenta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Banca remitenta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Banca remitenta.