Peste 10.000 de elevi au participat la ABT Financiar, cel mai mare program BT de educație financiară pentru elevi

BUCURESTI - 26 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Social, Cursuri

Live site

ABT Financiar, un succes chiar de la prima ediție: peste 10.000 de elevi au participat la ABT Financiar, cel mai mare program BT de educație financiară destinat elevilor. Acesta s-a desfăşurat în întreaga țară, în sucursalele şi agențiile Băncii Transilvania, în perioada 18 – 22 aprilie a.c., cu ocazia săptămânii Școala Altfel.

Peste 10.000 de elevi au participat la ABT Financiar,  cel mai mare program BT de educație financiară pentru elevi

Elevii, însoțiți de cadre didactice, au avut ocazia să afle de la echipa Băncii Transilvania cum pot fi gestionați banii şi cum funcționează o bancă.

Detalii ABT Financiar:

Peste 10.000 de copii din 450 de clase au participat la programul ABT Financiar

Participanții au fost din 100 de oraşe şi 40 de județe

Top oraşe în funcție de numărul de clase participante la ABT Financiar: Cluj-Napoca (29), Bucureşti (28), Galați (25), Mangalia şi Târgu Jiu (15), Bacău (14), Sibiu şi Arad (13)

Datorită impactului de care se bucură ABT Financiar, programul va continua cu alte etape şi ediții.   

Despre BANCA TRANSILVANIA

Banca Transilvania este una dintre cele mai mari trei bănci din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: Corporate, IMM şi Retail. BT are peste 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Strategia băncii este susţinută de acţionari internaţionali, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi IFC – Banca Mondială.